joi, 25 iunie 2009

Ca la noi la nimeni

Te doare capu` cateodata cand vezi ce se intampla-n tara asta. Ma uitam la televizor, la stiri si la un moment dat prezinta astia niste gunoieri care urca tomberoanele in masina sa le goleasca.

Nimic special pana aici. Ma si miram de ce se leaga de saracii oameni. Raspunsul n-a intarziat sa apara. Ideea era ca fiecare tomberon continea altceva. Unul sticla, altul PET-uri si al treilea hartie... si baietii le bagau toate in aceeasi masina dupa ce ca ele erau deja selectionate.

Pe langa asta, merge reporterul la unul dintre ei si-l intreaba de ce le baga toate in acelasi loc. Raspuns: "pai le ducem sa le selectionam".

Deci, omul vine si arunca hartia la hartie, sticla la sticla si dupa vin baietii, le arunca toate in aceeasi masina, le duc la sediu si le selectioneaza. N-ai cum sa nu iubesti tara asta!

2 comments:

  1. da, sunt de acord cu tine...traim intr-o tara minunata, unde oamenii isi pierd vremea uitandu-se la tv, la stiri...:P shi la alte chestii care iti formeaza o cultura generala de invidiat sau cu alte cuvinte isi spala creierul cu niste informatii foarte interesante, de aia suntem unde suntem shi d aia subiectul cel mai la moda e sa ne plangem k e criza! Sloganul meu electoral e...fuck u romania ;)

    RăspundețiȘtergere