sâmbătă, 11 iulie 2009

Conspiratie sau nu?

Vine Bush la putere, si-n anii cat a stat pe scaunul prezidential a reusit sa-si arunce tara in razboi si-n criza economica, iar apoi apare Obama, ca un mesia, cu un mesaj pozitiv, ce readuce speranta in poporul american.

Sa fie un miracol sau totul o piesa de teatru pe termen lung? In ultimii ani americanii au fost invatati sa nu mai gandeasca, au fost dusi de nas de mass-media, au fost facuti sa creada intr-o minciuna foarte bine pusa la punct. Dupa anii de derutare a populatiei prin diferite metode apare salvatorul, acest negru carismatic.

Insa si el este o marioneta a adevaratilor conducatori, care stau in spate si controleaza din intuneric. Un fel de Stalin sau Hitler, varianta moderna, retusata. Ce a fost atunci, acelasi lucru, vremuri grele, apare salvatorul, dar in scurt timp totul devine si mai greu, multi oameni omorati, multi inchisi, multi lasati pe strazi.

Oare asta se va intampla si cu Statele Unite? Se va repeta oare istoria? Nu-i exclus. Cand ai un popor indoctrinat, care nu intelege ce se intampla in jurul lui il poti manipula dupa cum doresti.

Cam asa se prezinta documentarul "Obama Deception". Daca e asa sau nu, nu stiu, insa daca s-a intamplat in trecut nu vad de ce nu s-ar petrece din nou. Sper totusi sa nu se ajunga la o ordine mondiala si sa fim cu totii inghititi de planul lor.

Ca si conluzie, invata sa gandesti si nu te lasa influentat de cei ce vor sa-ti fure libertatea.

3 comments:

  1. f bun articol mitza...doar k nush dak ai dreptate. nu sunt eu prea mult cu politica, da nu is impotriva lui obama...eu nu ma prea iau dupa documentare facute de unii oameni mai mult sau mai putin in cunostintza de cauza. Eu prefer sa gandesc cum ziceai shi u parca...k doar orice om are un creier shi poate sa hotarasca ce e bine sau nu pt el. T salut!

    RăspundețiȘtergere
  2. ai cea mai tare concluzie ;) respect!

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte bine spus, insa in eventualitatea in care asa ceva este adevarat, iar eu sunt unul dintre putinii care gandesc, sansele mele de scapare sunt slabe, pentru ca primii ce vor fi persecutati vor fi cei ce gandesc...

    de prosti e nevoie, ii poti manipula, poti raspandi o idee mult mai rapid prin ei si asa mai departe...

    cat despre Obama... mi-am schimbat parerea despre el atunci cand a spus ca-i sustine pe homosexuali... sa nu inteleaga lumea ca urasc homosexualii, pentru ca a fi homosexual e o boala, dupa parerea mea, iar un om bolnav nu trebuie urat, ci ajutat...

    RăspundețiȘtergere