marți, 29 iulie 2008

Romania sau Ungaria ?!

Marile personalitati tind sa confunde atat cele doua tari mentionate in titlu, cat si capitalele acestora. Asa a facut si artistul Lenny Kravitz in seara concertului sustinut pe Stadionul Cotroceni.

Nu este nici primul si nici ultimul care face aceasta gafa, insa devine enervant si rusinos dupa un timp. Tu ca artist sau persoana importanta sa nu stii in ce tara te aflii ? N-ai scris pe un carnetel sau in agenda locul pe care urmeaza sa-l vizitezi sau unde urmeaza sa concertezi ? Jalnic...

Oricum, trebuie sa recunoastem ca ungurii sunt mai dezvoltati ca noi si cam traim in umbra lor, iar asta este cel mai probabil sursa confuziilor, dar nu e vina lor ca sunt dezvoltati, ci vina noastra ca taiem frunza la caini de la 8 dimineata pana la 4 dupa-masa, iar apoi ne punem curu pe canapea si ne uitam la televizor. Nu este vina lor ca noi suntem oameni lenesi, lipsiti de bun simt, care nu stim sa valorificam ce avem. E in totalitate vina noastra, iar pentru a face lucrurile sa miste in tara asta trebuie sa ne schimbam.

Ar trebui sa le urmam exemplul...

1 comments:

  1. E lasai in pana mea si pe unguri...ia sa vedem ce istorie au ei si ce istorie avem noi...cate raboaie or dus ei ? a si sa nu uitam ca am pus steagu Romanieei in Budapesta...dupa revolutie da ne-am stricat dar suntem pe frumu cel bun ;)

    RăspundețiȘtergere