duminică, 17 august 2008

Aurul olimpic

Am asistat acum cateva minute la o desfasurare de forte in ale gimnasticii, unde Sandra Izbasa s-a dat peste cap mai ceva ca Mowgli si a smuls aurul olimpic din mana americancelor (care s-au clasat pe locurile 2 si 3 ). Felicitari fata! Atat am vrut sa vad, fata americancelor cand iau bataie de la o romanca!

Oricum, ideea e ca am aflat ca pentru toata munca ei va primi 100.000 de euro. Cat ? Doar atat ? Pentru anii de pregatire si medalia de aur ? 100.000 de euro ? Hai sa fim seriosi. Patronul de club din postul anterior probabil ca face atata in timpul in care sta pe buda si citeste cu spor ziarul de dimineata. Sa nu spun de Cristiano Ronaldo, care dintr-un zambet intr-o reclama isi asigura venitul pe 270 de ani.

Atata merita numarul 1 mondial ? 100.000 de euro ? In ce tara traim ? Sa te tot miri ca nu avem sport in tara asta, cand rasplata e invers proportionala cu toata munca pe care o depui. Si bineinteles nu e vorba numai de sport, ci si de alte domenii, la fel de bine apreciate, de care nu ma leg acuma ca numa m-as enerva si mi-as baga p...icioru-n ea treaba.

Oricum, felicitari ei atat pentru palma data americancelor, cat si pentru aurul olimpic!

1 comments: