sâmbătă, 16 august 2008

Il plac homosexualii

Tu cum te-ai simti daca ai afla ca esti idolul homosexualilor ? Sa stii ca 3000 de homalai stau si gandesc la funduletul tau ? Sa stii ca-n mintea lor esti o papusa a placerilor supusa dilatarii sau o papusa gurmanda care abia asteapta sa serveasca din deliciosul salam ?

Eu unu m-as simti destul de ciudat. Probabil c-as intra undeva-n pamant, atat de rusine, cat si de frica sa nu-mi asedieze cineva partea dorsala. Cine stie pe unde se ascund bestiile doritoare de bucatica masculina.

In aceasta superba situatie se afla Cristiano Ronaldo, care a aflat ca este idolul mancatorilor de salam, carnaciori si alte mezeluri delicioase, dupa ce site-ul gaygolddiggers.uk.com a facut un sondaj de opinie la care au participat 3000 de gurmanzi.

Destul de nasoala situatia asta asa-i ? Macar el acuma stie ca-l pandeste cineva, dar noi ? Noi ce ne facem ? Habar n-avem daca dupa colt sta un poponaut sau daca noul vecin este sau nu pe linia cea dreapta. Traim in incertitudine. Traim cu morcovul in fund. Dar mai bine morcovul decat salamul. Nu va e frica ? Aveti grija de voi...

4 comments:

  1. las mihaitza ca si tu il placi pe el :) stiu asta ....

    RăspundețiȘtergere
  2. oh` da ( serban... ca ma gandesc ca tu esti :D :P )... sunt in limba dupa el... nu stiu daca m-ai vazut in ultima vreme... topit nu alta :))

    RăspundețiȘtergere
  3. dupa cine esti tu topit? las ca discutam noi :-w te topesc eu de nu te vezi

    RăspundețiȘtergere
  4. dupa tine is topit :D... nu te mai agita ;)) :*:*:*

    RăspundețiȘtergere