vineri, 27 martie 2009

28 Martie

Probabil ca ati aflat sau probabil ca aflati doar acuma faptul ca maine 60 din cele 1440 de minute vor fi dedicate planetei noastre, 60 de minute de bezna. Fenomenul isi are originile in Sydney, unde in 2007 2,2 milioane de case au stat in intuneric in semn de protest fata de indiferenta autoritatilor in ceea ce priveste incalzirea globala.

Anul trecut numarul celor ce au stat in intuneric a crescut la 50 de milioane. Anul acesta se preconizeaza ca fenomenul devine global. Se asteapta ca peste 1 miliard de oameni sa se alature cauzei. Oare se va intampla asa? Oare mana aia de oameni de pe statia spatiala vor vedea cum in cateva secunde se stinge planeta? Sincer sper sa se intample lucrul acesta.

Sper ca preconizarile totusi sa fie eronate. Sper ca mult peste 1 miliard de oameni sa-si stinga becurile, iar acest moment sa intre in istorie. Sper ca acest moment sa faca schimbarea de care este nevoie.

In multe tari s-au facut eforturi publicitare pentru ca acest lucru sa se intample, pana si la noi. Sper sa se alature cat mai multi romani cauzei.

Ora Romaniei 20:30. Depinde de voi. Nu fiti indiferenti!

2 comments:

  1. Maine la 20:30 ma prezint la tine. Sa te puna sfantu' sa nu stingi becu' ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Promit ca le sting pe toate :D. Pana la 21:30 n-o sa fie niciunu aprins ;).

    RăspundețiȘtergere