duminică, 4 mai 2008

Final de sezon


Ma refer in articolul acesta la sfarsitul de sezon al campionatului de fotbal din superba noastra tara. Am toate motivele sa critic acest final, deoarece este jegos din absolut toate punctele de vedere.

Pe langa faptul ca arbitrajul pute in ultimul hal, CFR Cluj fiind ajutata ieri seara, iar Dinamo in aceasta seara, in ambele meciuri existand greseli majore, si faptul ca se trag de sfori si se apasa pe butoane mai rau ca la teatrul de papusi, mai exista si imensa imaturitate de care dau dovada atat jucatorii cat si suporterii.

Astfel, incep cu Bratu, care dupa ce a inscris un gol prin penalty, a fugit la coltul terenului, a scos steagul din pamant, l-a indreptat spre galeria stelista si s-a facut ca trage spre ei. Nu ma leg de el din cauza ca-i dinamovist, ci din cauza ca a dat dovada de prostie. Un sportiv trebuie sa stie sa se controleze, sa fie civilizat, iar pentru fapta pe care a facut-o ar fi trebuit sa fie eliminat.

Continui cu declaratia lui Marius Militaru, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, referitoare la suporteri: "Reprezentantii Jandarmeriei Capitalei au descoperit la punctul de control la intrarea in Peluza Catalin Haldan 36 de pungi de chipsuri, sigilate, fiecare continand dispozitiv explozibil artizanal. Acestea au fost retinute pentru inceperea anchetei, iar doua persoane au fost retinute, urmand sa li se faca dosar penal. Intrarea suporterilor stelisti in stadion a decurs fara incidente, acestia fiind introdusi in trei grupuri a cate 200 de persoane."

Cu asemenea specimene defilam noi. Imi pare cu regret sa spun, dar inca suntem niste barbari. Cu toate ca exista astfel de oameni, care sa aduca explozibil pe stadioane, cum de nu exista o comisie care sa ia atitudine, care sa suspende, care sa amendeze, care sa faca ceva ? Nu pot sa zic decat... Rusine!

2 comments:

  1. Mai lasa tu pe Dinamo si pe CFR cu acuzatiile si comenteaza cate meciuri din cele "10 victorii " consecutive au fost castigate pe bune. Steaua tot returu asta la facut cu "butoane , sfori , marionete" si bani lui Becali. Asa ca inainte sa critici echipe care au jucat pe teren mai bine ai critica pe cioban si pe oile lui. Daca Cfr apela la asa zisele butoane era demult campioana ,dar au jucat corect si au mai pierdut si ei ca is oameni nu roboti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma gandesc ca n`ai inteles mesajul k`lumea. Cand am vorbit despre butoane ma refeream la Becali, pentru ca se stie clar ca el invarte cel mai mult, insa nici CFR nu`s sfinti, cum nici Dinamo.

    Explica`mi de ce Gloria Bistrita a intrat cu rezerve si jucatori fantoma in meciul cu CFR si de ce arbitrul a gresit in halul in care a facut`o la faza golului.

    Explica`mi de ce eliminarea lui Bratu n`a venit mai rapid ? La asemenea comportament trebuia dat afara din prima repriza. Doua simulari clare, una dintre ele in careul stelist in apropierea arbitrului, l`a fluierat dar nu i`a dat cartonas. De ce nu i`a dat ? In plus comportamentul pe care l`a afisat dupa ce a dat golul.

    De ce l`au suspendat pe Goian doua etape, chiar ultimele doua, din cauza ca a facut anumite afirmatii negative la adresa CFR`ului ? Toata lumea se injura si se acuza de doua luni si numa pe Goian l`au vazut ? Care`i jucator de nationala si un foarte bun aparator cat si atacant in fazele fixe.

    Recunosc, CFR si Dinamo au jucat mai bine, insa nu meritau victoriile in felul in care le`au luat, cum nici Steaua n`a meritat cele 10 victorii de care zici tu.

    Recunosc, sunt stelist, insa nu ma intereseaza fotbalul. Eu doar critic morala de sub faptele celor implicati, iar daca tu esti antisteaua e problema ta, critica Steaua, insa nu uita sa te uiti si la greselile celorlalti.

    RăspundețiȘtergere