vineri, 2 mai 2008

Un artist

Am primit astazi, de la un prieten, un clip cu un tip care, in lipsa mainilor, canta la chitara cu picioarele. Va rog uitati-va cateva secunde la clip...



Daca v-ati uitat, probabil ati sesizat ca reuseste sa cante destul de bine si pentru acest fapt eu il admir. "Artistii" din ziua de astazi ar trebui sa ia aminte de la tipul acesta. Cati "cantareti" nu sunt in lumea asta care nu sunt in stare saracii sa treaca de la o nota la alta fara sa scoata alte sunete deranjante, fara sa pomenim de faptul ca nu stiu sa cante la niciun instrument muzical.

Pe langa "artisti", ganditi-va numai cati cersetori sunt, nu doar in tara noastra, ci si in alte tari, care s-ar putea folosi de sanatatea lor in scopul comunitatii, sa lucreze, in loc sa stea si sa cerseasca, sa ne pateze imaginea. Chiar daca si cel din clip cerseste, macar pune in practica ceva ce a necesitat mult timp sa invete, si se exprima armonic, prin muzica, nu ca si cersetorii nostrii care urla aiurea pe strada.

Aici se observa clar diferenta dintre cei cu vointa si cei fara, dintre cei care fac un lucru pentru bani si cei care-l fac din placere, poate chiar dragoste. Invatati!

2 comments: