duminică, 19 aprilie 2009

In lift

Cate se pot intampla intr-un lift. Mai ales cand faci pe desteptu`. Uite asa, joi cand veneam spre casa de la gara, cu cine ma intalnesc eu? Cu Sebby, care proaspat tuns mergea si el spre casa. Ma vede plin cu bagaje si probabil l-a cam lovit un sentiment de mila si m-a ajutat sa mi le car pana sus (el sta peste drum de mine).

Zis si facut, am urcat bagajele si cand coboram noi cu liftul imi zice "mie mi un pic frica de lift". Eu nici nu l-am lasat sa-si termine ideea si ma apuc si fac pe desteptu`. Adica sar in lift, dar frumos, cum stiu eu, ca doar imi stiu liftul de mic copil, va pot spune la ce etaj opreste numa din durata in care stau in el, chestii de genu, fineturi, iar atunci Sebby ca sa-mi demonstreze si el ca nu-i mai cu minte decat mine, sare si el. Atata tot ca el nu stie sari intr-un lift.

Toata cabina zdruncinata, se opreste brusc, mi-am udat oleac` chilotii, chiar daca m-am mai blocat eu cu liftul, dar niciodata asa violent. Ce putem face noi doi dupa ce trece momentul de panica? Ne uitam unul la altul si incepem sa radem.

Apas eu pe butoane, sa vad daca se urneste cabina, dar nimic. Sa tampesc. Deschid usa si ce putea sa fie in fata noastra? Beton! Sus usa de la 5, jos usa de la 4. Incepem si batem ca disperatii pana ies niste vecini. Ne deschide frumos un vecin usa de la 5 si ne zice sa iesim. Am facut un mic salt si afara am fost.

Nu stiu ce se intampla daca pornea liful cand eram in mijlocul catararii. Cred ca eram cam pe din doua. Bine ca n-a fost asa.

3 comments:

  1. Io ti-am zis.. da' tu nu.. ca batman, batman :)))) Sa te-nveti minte :)) Fac rost de Final Destination si te pun sa te uiti la secventa cu liftu'.. mai sari tu atunci, la sfantu'asteapta :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu imi stiu lifu`! As putea si dansa in el si sa nu se blocheze. Si fa rost de film ca am chef sa-l vad :D...

    RăspundețiȘtergere
  3. asta e o poveste care sa o spui nepotilor :D

    RăspundețiȘtergere