vineri, 10 aprilie 2009

Sexul e periculos

Sa stiti ca e. Mai ales cand te apuci sa incerci tot felul de pozitii nebune, din care uneori nu mai poti iesi. Asa a patit un cuplu in timp ce sexperimentau. Cum au facut cum n-au facut au ajuns la spital pentru c-au ramas blocati dupa ce-au incercat o pozitie de Kama Sutra.

Asa cum noi radem de cainii aia de raman cur in cur ca nu-si mai poate scoate masculul trompa de unde nu-i fierbe oala, asa ma gandesc c-au ras si medicii cand i-au vazut pe cei doi amorezi inclestati. Oricat de amuzanta pare povestirea pana aici, ea devine si mai nebuna, avand in vedere ca cei doi au varste de 51, respectiv 56 de ani.

Toata povestea aici.

2 comments:

  1. Mie mi-a povestit o prietena de o alta povestioara din asta... sa-i zicem amuzanta. Mama respectivei lucra ca paramedic pe ambulanta si de acolo cunosc "detalii picante".

    Asadar, povestea: Intr-o zi, mama fetei primeste un telefon de la o femeie, care, speriata si agitata, i-a chemat pe medici de urgenta la domiciliu pentru ca s-a intamplat ceva grav. Mama o intreaba pe posibila pacienta despre problema, vrand sa stie cum sa se echipeze, ce medicamente sa pregateasca, etc, cand femeia i-a raspuns ca e o problema ce nu poate fi discutata prin telefon. Ingrijorata, mama se grabeste la "locul faptei" cand se izbeste de marele necaz: femeia, trecuta bine de a doua tinerete, incercase sa se masturbeze cu coada de la matura, si nu oricum, ci anal, si matura i se rupse in anus. Mama si medicii au izbucnit in ras inainte de toate...

    Deci, cazuri si cazuri... eu vreau sa vad ce urmeaza, ca sunt teribil de curioasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. The 101 most Embarrassing Sexual Accidents

    cuprinde tot

    RăspundețiȘtergere