miercuri, 22 aprilie 2009

Loredana Groaza

Deschid si eu dimineata televizorul si mut neinspirat pe Antena1 unde era emisiunea aia cu Razvan si Dani. Cine era invitat?! De fapt invitata, Loredana Groza, care isi promova o noua piesa sau ceva in genu`, ideea e CA CAnta.

Ma uit la ea saraca cum se rupe-n figuri si remarc dupa un timp imbracamintea pe care o are. Ceva blugi aiurea care erau taiati cumva pe margini cat sa iasa suncile, si o bluza, daca pot sa-i zic asa, mai degraba un petic subtire de material prin care i se remarca atat inceputul de burta, cat si tzatzele cu sfarcuri cu tot. De ce as vrea sa-i vad Loredanei sfarcurile, mai ales ca are si ea o varsta, nu mai arata ca pe vremuri? Nu putea sa le ascunda cumva? Poate se uitau si copii la emisiune si isi fac parere proasta despre femei.

Nu mai bine ma uit la domnisoara Crudu, care si ea saraca e tunata mai rau ca o masina de la West Coast, dar macar e inca tanara si nu-i flutura pielea si suncile atunci cand se misca. Of, Doamne, cat de neinspirat sa fiu sa mut fix pe postul acela...

0 comments:

Trimiteți un comentariu