sâmbătă, 25 aprilie 2009

Gata cu noi

Incep sa urasc articolele de genul: articol pe descopera.ro

Toata lumea-i interesata de colonizarea spatiului, de plecarea de pe Pamant, toata lumea comenteaza la situatia planetei, la problemele mondiale, toata lumea are impresia ca vine sfarsitul lumii si ca omenirea nu mai are nicio sansa pe planeta noastra. Sa nu mai zic de cat de fascinati suntem de extraterestrii.

De ce ar veni extraterestrii sa ne extermine? Cu ce i-am incomodat noi pe ei? Avem si noi o planeta de dimensiuni minuscule care n-are nicio treaba cu nimeni. Daca doreau sa ne distruga ar fi facut-o de mult, fara motiv si fara nicio anuntare. E ca si omul si furnicile. Ori treci pe langa un musuroi si nici nu-l observi, ori il calci ca asa te-o tunat. Fara motiv. Nu le trimiti niciun ultimatum, nu le poti cere ceva ca n-au ce sa-ti ofere, nu le zici "vedeti ca va calc". Le calci si gata.

Cat despre parasirea planetei ca aici nu mai e sansa de supravietuire. E ca si cum ai sta intr-un apartament amarat cu 2 camere, in care ai sobolani si insecte, dar tu vrei sa te muti intr-o vila cu piscina si curte pe care, evident, ca nu ti-o permiti. De ce n-as incerca sa scap de sobolani si insecte, sa zugravesc, sa-mi pun casa la punct ca sa duc un trai decent si de abia dupa sa ma gandesc la vila cu piscina? Degeaba ma mut direct in vila, pentru ca sunt sanse ca si vila aia sa ajunga ca si apartamentul. Daca de apartament n-am fost in stare sa am grija, cum o sa am de vila?

Despre sfarsitul lumii deja m-am saturat. Toata lumea numa asta viseaza. Daca e sa ne gandim un pic, sfarsitul lumii pe planeta noastra a fost de mai multe ori, atata tot ca nu s-a intamplat nimic. Toate au decurs mai departe. S-a gandit cineva ca totul poate e o manipulare la nivel mondial? Recomand sa cititi cartea "Conspiratia Stargate" (nu are nicio legatura seria de filme Stargate).

Noi in loc sa ne vedem de treaba noastra, sa gandim totul pe plan mondial, cum sa schimbam Terra, sa imbunatatim relatiile dintre tari, sa-i ajutam pe cei din tarile sarace, sa-i impulsionam sa lucreze, sa-i invatam cum sa se protejeze de boli, sa-i educam, si multe altele, noi stam sa ne gandim ce bine-ar fi pe alte planete.

Imaginea urmatoare spune totul...

1 comments:

  1. Articolele de pe descopera.ro sunt la nivelul celor din Formula AS sau orice alt ziar pentru gospodine.
    Daca vrei o pagina de Stiinta serioasa poti incerca www.stiintaazi.ro. Sau daca ai ceva de intrebat incearca pe forum, garantez ca ti se va raspunde.

    RăspundețiȘtergere