miercuri, 23 aprilie 2008

Urmasul lui Stefan cel Mare

Navigand eu, in stanga si in dreapta pe net, am gasit, din nou, o stire cu un nivel ridicat de amuzament. Despre ce este vorba in stirea gasita ? Un electrician moldovean sustine ca este urmasul lui Stefan cel Mare si cere revendicarea Moldovei. Acesta totusi, dandu-si seama ca cere mult prea mult, se multumeste si cu o functie politica in stat. Procesul de revendicare, insa, a fost suspendat vreme de 4 luni de zile, deoarece, fiind intrebat de judecatori cat crede ca ar costa Moldova, acesta n-a stiut sa raspunda.

Va dati seama cata prostie poseda acel om ? Cred ca toata imbecilitatea de la Stefan pana azi s-a integrat in el. Cu toate astea, ma intreb daca chiar poate fi un om asa de prost. O fi fost influentat de nevasta ? De colegii de servici ? O fi pierdut un pariu ? S-au doar si-a incercat norocul ? Numa el si Domnul stiu asta.

Oricum ar sta situatia, e foarte tare treaba, si eu sincer ii urez tot succesul de pe lume. Nu orice prost ar putea face un asemenea lucru, doar un prost curajos.

0 comments:

Trimiteți un comentariu