miercuri, 16 aprilie 2008

Guta si pirateria

In ultima editie a emisiunii ApropoTV, de pe ProTV, la sfarsit, cand se prezinta cadrele amuzante care nu au fost introduse in emisiunea propriu-zisa, isi face aparitia o secventa cu, mai mult sau mai putin stimabilul domn, Nicolae Guta. Acesta se plangea de faptul ca nu-si poate vinde albumele din cauza hackerilor, care, sustine el, intra la el in calculator, unde-si "produce" melodiile, ii fura muzica si o posteaza pe diferite siteuri de internet.

Din spusele lui eu imi dau seama de o singura chestie, foarte amuzanta. Exista hackeri care fura manele! Cum poate cineva sa-si piarda timpul cu o asemenea ocupatie ? Sa intri la sarmanul Guta pe calculatorul lui propriu si personal, si sa-i furi melodiile cu care el isi castiga painea de zi cu zi. Foarte trist si in acelasi timp extrem de amuzant.

Va dati seama ce hackeri pot fi si aia. Spargeti si voi un server de la BitDefender, Yahoo, Google, ceva mai spectaculos, nu va pierdeti timpul cu Guta, ca sarmanul are de hranit cine stie cate guri in familie. Si mai presus de asta, uitati-va la fata lui. Cum sa nu ai mila de asa o figura ? Rusine sa va fie, hackerilor !

2 comments:

  1. :))))) din moment ce este cerere hackeru se baga, deci mai trist mi se pare faptu ca este din ce in ce mai multa cerere de manele decat faptu ca hackeru intra in computeru lui Guta:)))))
    Concluzia: Guta, pune-ti "perete de foc" fara numar fara numar

    RăspundețiȘtergere
  2. Pfai ba Guta iti fura astia mancarea de la gura, cum o sa iti mai intretii familia? Las' ca mergi tu la o nunta si mai faci bani de un mertan sau o viloaca.

    RăspundețiȘtergere